Diéták és ízek, ahogy én főzök

Fogyás szülés után-diétás receptek

Xtina fogyókúrai

2009. október 01. - Moroandi

Platina szőke haj, vérvörös rúzs, apró (159 cm)termet, feltűnő jelenség Christina Aguilera Grammy-díjas énekesnő. Sokáig titkolta terhességét, míg egyszer csak Paris Hilton kotyogta el egy nyilvános party-n. Állítólag nem megrendezett jelenet volt, Paris bocsánatot is kért barátjőtől, mert kifecsegte a titkot. Ez 2007. októberében történt, mikor már 6 hónapos terhes volt. Hivatalosan azonban csak novemberben erősítette meg a hírt, és gyorsan le is vetkőzött a Marie Claire-nek, Demi Moore és Britney Spears után harmadikként.

2008. januárban megszületett Max nevű kisfia, és azóta inkább visszavonultan él, bár sikerül azért néha botrány kavarnia maga körül, hogy addig is, amíg nem készül új lemez, a bulvár tudjon miről cikkezni, és ne tűnjön el a süllyesztőben.

A szülés után azonban nagyon gyorsan visszanyerte alakját, amire mindig büszke is volt. Szerinte ez a szoptatásnak volt köszönhető. Meg a napi 90 perces edzéseknek, és a diétának. Fehérje, sok zöldség, teljes kiőrlésű gabonafélék, így garantált a fogyás. Az alapszabályok számunkra is megvalósíthatóak: 

  1. a húsfélék mellé soha ne együnk rizst vagy burgonyát köretnek, csak zöldségeket és zöld salátát,
  2. a tésztaféléket, a burgonyát és a rizst is csak zöldégekkel együtt lehet fogyasztani,
  3. a tengeri halak, az olajos magvak és az avokádó rengeteg többszörösen telítettlen zsírsavat tartalmaz, hasznos a fogyasztásuk, de mértékkel.

Aztán megjelent Christina csípős fogyókúrája is. Azt nyilatkozta, hogy nem kell méregdrága fogyasztószer, csak napi egy-két erős paprika. A chiliről van szó, ha valaki bírja, a benne lévő capsaicin felpörgeti az anyagcserét, a zsírégetést, segíti az emésztést.

Azonban, ha ez még mindig kevés lenne, itt a biztos fogyás legegyszerűbb módja, a "gondold magad soványra". Egy Paul McKenna nevű pasas kitalálta, hogy mitől lesz kőgazdag. Vékonyra hipnotizálja a sztárokat, akik diéta és testmozgás nélkül az elméjükkel tartják kordában a súlyukat. Vajon az egészségüket is? Xtina után beállt a sorban  J.Lo, David Beckham, Daryl Hannah és a Hilton örökösnő is.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fittmami.blog.hu/api/trackback/id/tr631420575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása