Diéták és ízek, ahogy én főzök

Fogyás szülés után-diétás receptek

A három gyermekes topmodell, aki nem diétázik

2009. szeptember 24. - Moroandi

Természetesen Heidi Klumról van szó, aki éppen negyedik gyermekét várja, és nem rég azt nyilatkozta, hogy szülés után szeretné minél előbb visszanyerni az alakját, azonban nála a fogyókúra szóba sem jöhet. Egészségesen kell táplálkozni, és sokat kell mozogni, de nem edzőtermi körülmények között, mert azt önsanyargatásnak tartja. Ez mind szép meg jó, de ne dőljünk be az ilyen nyilatkozatoknak (ezt a párductestű Naomi is szokta mondani, hogy neki ilyen a teste és kész, nem tesz érte semmit). Ha beírod a keresőbe, Heidi Klum diétája, 4030 magyar nyelvű találatot dob ki a Google.

A legtöbb oldal azt a jó tanácsot osztogatja, hogy sovány szárnyas hús, tengeri hal, sok zöldség, sok gyümölcs, sok mozgás...blablabla, hú hányszor hallottuk. Az érdekes az egészben, hogy még Heidi Klumnak is szüksége van néha, hogy gyorsan megszabaduljon néhány kilótól, és erre abszolút alkalmas a New-York diéta. Ezt módszert szokta alkalmazni rajta kívül Liv Tyler és Naomi Campbell is.

A diéta David Kirsch fitneszguru nevéhez fűződik, aki nem találta fel a spanyol viaszt.

Három szakaszra bontotta a kúrát:

1. Száműzi az összes szénhidrátot, na ezzel ugye nekem vannak fenntartásaim, a jó hír azonban, hogy ez csak két hétig tart. Addig lehet pótolni a vitamint valamelyik nagyon jó minőségű étrend-kiegészítővel. Halat, sovány húst, tojásfehérjét és zöldséget lehet fogyasztani.

2. A következő két hétben gyümölccsel és tejtermékkel ki lehet egészíteni az étkezést, sőt egy kevés zsíradék és teljeskiőrlésű gabonatermék gazdagíthatja a vacsoránkat.

3. Kis adagokban minden egészséges élelmiszer fogyasztható, amennyiben nem indul meg a hízás újra.

Ez a gyors diéta egy évben egyszer-kétszer alkalmazható, ha még nyaralás előtt szeretnénk a maradék súlyfeleslegtől megszabadulni, azonban hosszabb távra semmiképpen nem javasolható.

Szerencsére nekünk nem kell fehérnemű divatbemutatón szerepelnünk, ezért nyugodtan maradhatunk a heti maximum fél kg-os súlycsökkenésnél.

Az alábbi videót nem a követendő példa miatt mutatom meg, hanem mert rendkívül szórakoztató. A lányok gyönyörűek, a Victoria's Secret bemutatóin soha nem látni csontsovány modelleket. Pozitív változás a két évvel ezelőtt botrányhoz képest, amikor egymás után 3 modell is belehalt az éhezésbe, hogy 18-as testtömeg-index alatti lányokat nem lehet  divatbemutatókon alkalmazni.

Arra azért kíváncsi lennék, mit szól ehhez Karl Lagerfeld, aki Heidi Klumra azt monda, hogy kövér. Heidi helyében visszaüzennék, miszerint Lagerfeld egy pocsék tervező, akinek a kreációi csak botsáskákon mutatnak jól.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fittmami.blog.hu/api/trackback/id/tr601404126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása