Diéták és ízek, ahogy én főzök

Fogyás szülés után-diétás receptek

Az új csodaszer-fogyi tapasz

2009. augusztus 25. - Moroandi

Egy ismerősöm felhívott, hogy hallott a fogyás témakörében írt blogomról, és olyan fantasztikus ajánlata van, ami pont ide illik. Tudom a hölgyről, hogy már számtalan MLM cégnél próbálta hasznosítani tudását, idáig nem sok sikerrel, de ez nem mindig a rendszer hibája. Mindig nyitott vagyok az ilyen megkeresésekre, mert például a jelenlegi multivitaminomtól elmúlt a 8 éven keresztül makacsul tartó pollen allergiám, és a 7 éves lányom sem volt 2,5 éve lázas beteg. Most is hálás vagyok annak a barátomnak, aki megmutatta nekem ezeket az étrend-kiegészítőket. De ez valami egészen más.

Kati jött, látott, és nem győzött. Az új csoda a Jen Fe fogyasztó tapasz. Mit hirdet? A világon elsőként koplalás nélkül lehetsz karcsú. Jól hangzik, nem? Én azért már mintha hallottam volna ilyet. És most felsorolom, hogy mennyi mindenre ajánlják. Elhízás, asztma, szív- és érrendszer, magas vérnyomás, bőrproblémák (pikkelysömör, ekzéma), alvászavarok, stressz, zsírégetés, megakadályozza a ráncok kialakulását, öregedésgátló, megvéd a napsugárzás káros hatásaitól, általános élénkítőszer, növeli az életkedvet, vitalizáló, jól alkalmazható fejfájás, migrén esetén. És így tovább! A végére odabiggyeszti, hogy még potencia növelő és vágy fokozó hatással is rendelkezik. Ha nem a betegségtől való félelem miatt veszik meg, akkor ott a szex, amivel sok minden eladható. Most komolyan, de tényleg. Te elhiszed, hogy van olyan szer, ami mindenre jó hatással van, ráadásul egy 3*4 cm-es tapasz formájában?

A tájékoztató végén lezárásként javasolja az egészséges táplálkozást, a sok gyümölcs és zöldség fogyasztását, és nem utolsó sorban a testmozgást. Hurrá! Ha ezeket megteszed az egészséged érdekében, tapasz nélkül is fogyni fogsz.

Egy dologban Katikának igaza volt. Muszáj volt írnom róla.

A bejegyzés trackback címe:

https://fittmami.blog.hu/api/trackback/id/tr671337287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása