Diéták és ízek, ahogy én főzök

Fogyás szülés után-diétás receptek

Jól nézek ki!

2011. április 26. - Moroandi

Húsvét vasárnap főzés közben mi mást nézhetnék a tv-ben, mint csajos átváltoztatjuk műsort. Persze a kb. 40 csatornás választékból mehetett volna a háttérben mese, zene, természet, sport műsor is, na meg a Vidám Vasárnap. Ezek közül Lakatos Márk műsorvezetésével készült, április elején indult szépüljünk meg valóságshow ragadta meg leginkább a figyelmemet.

A 29 éves két gyermekes anyuka, Zsuzsi a sportolás ellenére sem tudta a hasát feszessé varázsolni. Édesanyjának, a 49 Dórinak pedig a fogínysorvadás következtében elvesztett fogai, és a felnőttkori pattanások hegei keserítették meg az életét. A műsor két stylist, Harmos Brigitta és Piros Erika versenyére, vagy az Allee Bevásárló Központ reklámozására épül. De gyanítom, hogy ez egész sorozatot inkább a budai pláza, és az abban levő üzletek (Triumph, Ecco, GAS, Marks & Spencer) népszerűsítésére találták ki, a többi pedig a körítés.

Dórit és Zsuzsit is fogászati vizsgálatra kísérték a stílus tanácsadók, persze külön-külön. Ugyanis a "drámai" feszültséget fokozandó a teljes átalakulás alatt nem találkozhattak egymással, csak a legvégén könnyek közepette borulhattak egymás nyakába. Közben végig nézhettem, hogy Zsuzsi hasát hogyan rajzolja körbe a plasztikai sebész, Dórinak pedig hogyan biggyeszti a fogorvos helyére a fogpótlását.

Ami nálam kicsapta a biztosítékot, az a dermaroller-es vagyis kollagén indukciós kezelés volt. Fél órán keresztül egy érzéstelenítő krém zsibbasztotta Dóri arcát, majd egy ruhatisztító hengerhez hasonló készüléket görgettek oda-vissza a homlokán, amelyből apró tüskék álltak ki. Komolyan fizikai fájdalmat éreztem miközben néztem. Gyengébb idegzetűek állítsák le a videót.

Ezután már a kellemesebb rész következett, a vásárlááás! A Triumph Shape Sensation fantázia névre hallgató fehérneműi valóban csodás alakot kölcsönöznek mindenkinek. Ezt látva a férjem persze megjegyezte, hogy szép, szép, de ha leveszed, a hurkácskák attól még ott maradnak. Az én uramat ugyan már nagy meglepetés nem éri, de az első ott alvós éjszaka viccesre sikeredhet (Bridget Jones), ha lekerül a hasszorítós bugyi.

A kedvenc részem minden átváltoztatjuk műsorban a profi sminkes és a fodrász mesterműve. Egy jól megválasztott hajszín, egy új fazon varázslatos változást hozhat. És nem feltétlenül a sminkes és a fodrász mesteri munkája nyújtja az élményt, hanem az, hogy valóban egy megújult arc néz vissza ránk a tükörből. Innentől kezdve a változás belülről fakad, hiszen látom, elhiszem, hogy sokkal jobban nézek ki, és ettől jobban is érzem magam, ragyogok.

A Jól nézek ki! 4. epizódját pénteken este megismétli a Viasat3, de a sorozat hivatalos weboldalán bármikor megnézheted, sőt még szavazhatsz is, hogy szerinted melyik átalakulás volt a sikeresebb.

Március végén beneveztem egy fogyókúrás versenybe. A cél az akkori testsúly legalább 10%-kal való csökkenése. A mérlegelés június 4-én lesz. És a díjak: egy wellness hétvége, egy elliptikus tréner, ééés egy divatfotózás profi sminkes, mesterfodrász, stylist közreműködésével. Na, ezt szeretném megnyerni :)

A bejegyzés trackback címe:

https://fittmami.blog.hu/api/trackback/id/tr932855677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása