Diéták és ízek, ahogy én főzök

Fogyás szülés után-diétás receptek

Tom Cruise feleségei

2009. szeptember 28. - Moroandi

Az első számú, igazán nagy híresség Nicole Kidman ausztrál színésznő, akivel 1990-ban házasodtak össze. Sok évi próbálkozás és megannyi vetélés után inkább örökbe fogadtak egy Isabella nevű kislányt és egy Connor nevű kisfiút. 10 évi házasság után szétváltak útjaik, majd Nicole 2006-ban hozzáment Keith Urban country énekeshez. Az első hírek csak a férj alkoholizmusáról szóltak, nem is értettem, hogy Kidman milyen megfontolásból ment hozzá ehhez az alakhoz. Aztán nyilván határtalan volt a boldogság, amikor Nicole mégis teherbe esett.

Vele kapcsolatban tanulhatunk rögtön egy új kifejezést, pregorexia, a pregnant (terhes) és az anorexia szóösszetételből. Ezt a táplálkozási zavart az állapotos nőkre akkor használják, amikor a terhesség alatt is csak azért diétázik, méghozzá drasztikusan, hogy ne szedjen magára súlyfelesleget, és ennek egyenes következményeként a szülés utáni napokban ugyan olyan karcsún tud megjelenni, mint a babavárás előtt.
 
Nicole Kidman 2008. júliusában adott életet Sunday Rose nevű kislányának, és rá két hónapra a szeptemberi londoni filmfesztiválon már kifogástalan külsővel keltett feltűnést. Egyébként a terhessége alatt nem csak diétázott, hanem heti több spinning edzésen vett részt. A spinning nagyon jó zsírégető mozgásforma, azonban ezt csak a szülés után 6 héttel javasolt elkezdeni. Tehát ez semmi képpen sem követendő, ráadásul Nicole többszöri vetélés után nem, hogy jobban vigyázott volna magára, hanem ezzel az életmóddal veszélyeztette a baba életét.Szerencsére Sunday Rose egészségesen jött a világra.
 
Tom Cruise akkor csinált magából bohócot, amikor egy show műsorban ugrált a kanapén, és üvöltözött, hogy szeretem Katie Holmes-t. Nem adtunk volna egy petákot sem ezért kapcsolatért. Aztán Katie terhes lett, és azzal borzolták a kedélyeket, hogy a szcientológia szerint a gyermeknek csendben, halvány fények között kell megszületni, tehát a szülő nő ne hangoskodjon. 2006 áprilisában megszületett a kis Suri, és a bulvár újabb témát talált magának, azon pletykálkodott, hogy nem is Tom az édesapa. Ezek után Katie szülés utáni depresszióba esett, ráadásul Suri megszületése után az a cél lebegett a szeme előtt, hogy fél év múlva összeházasodnak, és bele kell férnie az esküvő ruhába.
 
Tom mindent megtett, hogy gyermeke anyja gyorsan visszanyerje alakját, így több bébiszittert fogadott az örökbefogadott gyermekek és saját gyerkőce mellé. Sőt a heti 4-5 edzést Katie-vel együtt végezte, így motiválva leendő asszonykáját. Engem kifejezetten idegesítene, ha a férjem itt ugra-bugrálna mellettem a fogyásomat elősegítendő. Aztán nem telt el 3 év, és már válásról cikkeznek az újságok. Cruise diktátori stílusát nem is lehet könnyen elviselni, ráadásul a szcientológia egyház olyan mértékben befolyásolja Katie-t, hogy mostanában több ájulását is az egyház szigorú méregtelenítő diétájával magyarázták. Mindenesetre a bájos amerikai lányból, egy koravén, beesett arcú, megkeseredett nő lett. Hiába nyilatkozik boldogságról, a szemei mindent elárulnak. 
 

 

Itt még határtalan a boldogság, és Katie gyönyörű!

 

És így néz ki most!

A bejegyzés trackback címe:

https://fittmami.blog.hu/api/trackback/id/tr71412399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása