Diéták és ízek, ahogy én főzök

Fogyás szülés után-diétás receptek

Gwyneth Paltrow csodásan vékony vagy szörnyen vézna

2009. augusztus 27. - Moroandi

Gwyneth Paltrow második gyermeke születése után 3 évvel (szerencsére nem 3 héttel) karcsúbb, mint valaha. Sokan támadják, főként a bulvár sajtó, hogy olyan drasztikus diétát folytat, amivel már az egészségét is veszélyezteti.

A szőke színésznő új életmódjáról több cikk jelenik meg a sajtóban, mint a filmjeiről. Bár gyermekei megszületése előtt szigorú makrobiotikus étrend szerint étkezett, ezt most lecserélte, és Dr. Nish Joshi londoni táplálkozási szakértő tanácsait követi. Részt vett egy fogyás beindító kúrán a Capri Hotel luxus spa-részlegében, ahová mi, földi halandók nem fogunk eljutni, azonban a kúra egyes részletei napvilágra kerültek, így egy-két trükköt itthon is lehet alkalmazni.

  • Ásványi anyagok pótlása: kenjük be az egész lábunkat alga kivonatot tartalmazó krémmel, lábunkat felpolcolva hűvös helyen pihenjünk 20 percig, és langyos vízzel mossuk le.
  • Fáradt lábak frissítése: naponta, főként ebben nagy nyári melegben kenjük be a lábfejünket frissítő, mentás vagy eukaliptuszos géllel.
  • Kneipp taposó: mivel ritkán rendelkezünk otthon akkora medencével, amit tele lehetne pakolni hatalmas kavicsokkal, az egyszerűbb megoldás a váltott zuhany használata. Csak derékvonal alatt alkalmazzuk, mert az egész testen használt váltózuhany megterhelheti a szívet.
  • Aquafitnesz: ehhez megint csak nagy medencére lesz szükség, és nem árt szakmai irányítás sem, ezért nézd meg a lakóhelyed közelében levő uszodában tartanak-e ilyen edzéseket. Nagyon hatékony zsírégető.
  • Testedzés: már megint a mozgásnál tartunk, enélkül nem tudunk a zsírfölöslegtől megszabadulni. Az aquafitneszen kívül még valamilyen szárazföldi mozgásformát is be kell iktatni, hogy égjen az a zsír. Nekem most Béres Alexandra DVD-i nagyon bejönnek.

 

És az új étrendről se feledkezzünk meg, a színésznő létrehozott egy weboldalt, ahol saját receptjei olvashatók. www.goop.com

A bejegyzés trackback címe:

https://fittmami.blog.hu/api/trackback/id/tr921342906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása