Diéták és ízek, ahogy én főzök

Fogyás szülés után-diétás receptek

Jól bírom

2009. június 03. - Moroandi

Egészen jól megy a fogyókúra, bár néha komoly éhségrohamok törnek rám. Ilyenkor gyorsan vizet iszom, sok vizet. Próbálom észben tartani a legjobb tanácsot, amit valaha hallottam: amennyiben kevesebb kalória érkezik be a szervezetbe, mint amennyit eléget, a testsúly csökkeni fog. Tehát a 2000 kcal-t tartalmazó csokitorta, és a 4 kiló gyümölcs között a tápanyagban van különbség. Meg időben. A csokitortát megeszem 2 perc alatt, a gyümölcsöt meg egész nap majszolhatom.

 

 

Reggeli

 

2 szelet tönkölybúza kenyér

2 szelet pulykapárizsi

1 db paradicsom

 

Ebéd

 

Spagetti zöldségmártásban

 

Felkaptad a fejed? Spagettit az első héten? Igen. Én imádom a tésztát, pizzát, lasagne-t, előző életemben tuti, hogy Olaszországban éltem. Azért, hogy ne vágyjak annyira a tésztára -aminek úgy is az lenne a vége, hogy neki ülök egy nagy tál bolognai spagettinek- minden héten egy nap megengedem magamnak egy keveset ebből a finomságból.

 

10 dkg durum spagetti

2 db paradicsom

1 db vöröshagyma

2 gerezd fokhagyma

10 dkg gomba

½ kaliforniai paprika

Folyékony édesítő

Bazsalikom

Olaj

 

A vöröshagymát és a fokhagymát felaprítom, és olajon megdinsztelem. Rádobom a felszeletelt gombát, a kockára vágott paprikát, megszórom sóval, bazsalikommal, és öntök rá egy pici édesítőszert. A paradicsomot forrásban levő vízbe dobom 10 másodpercre, kiveszem, és lehúzom a héját, majd felkockázom. Amikor a gomba által eresztett folyadék elfőtt, rádobom a paradicsomot. Innentől pont annyi idő kell a mártásnak, ameddig kifő a tészta. A tésztát leszűröm, egy mélyebb tálba teszem, ráöntöm a mártás, és jól átforgatom. Tálalható:

 

Vacsora

 

3 szelet korpás abonett

3 szelet csemege karaj

½ paprika

 

Ma délelőtt Lilivel 2 órát sétáltam, úgy gondoltam, ez mára elegendő testmozgás lesz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fittmami.blog.hu/api/trackback/id/tr401162140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása