Diéták és ízek, ahogy én főzök

Fogyás szülés után-diétás receptek

A szellentő bugyi

2010. március 21. - Moroandi

Tegnap a Viasat-on éppen csak belekukkantottunk a "Három kövér menyasszony, egy karcsú ruha" című újabb fogyókúrás valóságshow-ba. Gillian McKeith félelmetes hírűnek mondott angol táplálkozási szakértő próbál 8 hét alatt 3 kövér lányt, akik az esküvőjükre készülnek, megszabadítani néhány felesleges kilótól. Aki megnyeri a versenyt, nem csak jobb formában megy férjhez, mint ahogy eljegyezte a párja, hanem egy álomszép menyasszonyi ruhát is kap ajándékba.

Úgy látszik, hogy egy angol fogyókúrás show sem készülhet el székletminta nélkül. Ezt már Jamie egészségshow-jában is megtapasztalhattuk, de ott a kaki legalább nem volt valóságos. Gillian nem cáfolt rá a hírére, egyik reggel a három lánynak az aznapi produktummal kellett megjelennie a számonkérésen. Az egyiknek sajnos nem volt aznap széklete, így a táplálkozási szakértő ráförmedt, hogy szokta-e a beleit egyáltalán mozgatni. Szegény lány a bizonytalan 3-4 naponként tudta kinyögni. Szörnyen megalázó volt :(

A másik két lány "szerencsésebb" volt, mert megszagolhatta a műanyag dobozba zárt tömény anyagot. Naná, hogy mindenkinek felfordult a gyomra, erre még Gillian rá is tett egy lapáttal, miszerint a rothadó hústól ilyen büdös a kaki, kilóg belőle a borjúpata, majd ecsetelte a tökéletes minta állagát. Szagmintát nem kaptunk :)

És ez még mind semmi, mert a hátsó felünkön távozó egyéb dolgok is szóba kerültek, nevezetesen a szellentés. Gillian egyszerűen fogalmazott, aki sokat iszik, annak sok gáz képződik a beleiben, és az előbb-utóbb távozni is fog. Sajnos azt nem tette hozzá, hogy ez természetesen a szénsavas italokra vonatkozik, bár nagy pohár söröket mutogattak illusztrációként. Amikor elővett egy hatalmas méretű nagymama bugyit, amit elnevezett szellentő bugyinak, a férjemnél elszakadt a cérna, és elég vulgárisan fejezte ki a véleményét, majd azonnal elkapcsolta a tévét.

Gillian a félelmetes hírét a rosszindulattal párosítja. Képzelj el egy sovány nőt, lefelé konyuló ráncokkal, aki láthatólag nem érzi jól magát a bőrében. Mivel kompenzál? Készít egy fogyókúrás valóságshow-t, amiben vérig alázza a súlyfölösleggel küzdő lányokat. Nem elég, hogy akik le akarnak fogyni, kisebbségi érzésük van a kövérség miatt, még nap mint nap 8 héten keresztül egy agresszív nőci az arcukba is vágja a rossz táplálkozásuk következményét. Remélem, hogy volt olyan karakán lányzó, aki jól megmondta a magáét, hová tegye Gillian a szellentős bugyiát (csak nem került műsorba).

A bejegyzés trackback címe:

https://fittmami.blog.hu/api/trackback/id/tr351857077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nolyemi · http://irdietam.wordpress.com/ 2010.03.30. 17:35:19

Na, azt hiszem tök jó, hogy én ezt nem láttam (mondjuk más részt sem), én is tuti elkapcsoltam volna. Mondjuk én nem csak fintorogva, hanem dühösen is. Elég alpári lehet ez a nő...
süti beállítások módosítása