Diéták és ízek, ahogy én főzök

Fogyás szülés után-diétás receptek

A celebek nagy fogyása

2009. szeptember 17. - Moroandi

A médiából, főként a bulvárból mindig jól megkapjuk, mi gyermekes anyukák, hogy XY sztár szülés után 1 hónappal már minden súlyfelesleget leadott, 3 hónap múlva már filmet forgatott top formában, és néha azt gondoljuk, hogy ez a követendő példa. Utána néztem, mi lehet az oka ennek a gyors fogyásnak (na nem a követendő példa miatt, hanem mindig vevő vagyok néhány új ötletre).

Sarah Michelle Gellar (Tudom, mit tettél tavaly nyáron; Buffy, a vámpírok réme; Átok; Scooby Doo) mondta meg a tutit egy interjúban: "Teljesen őrült dolog, hogy az emberek úgy próbálnak meg kinézni, ahogy mi. Személyi edzőnk van. Saját szakácsunk van. Rengeteg pénzt költünk speciális kozmetikai kezelésekre és szépségápolási termékekre. Stylistunk van és menedzserünk, aki mindezt összehozza". Ő egyébként most várja első gyermekét, és várandósan sem néz ki túlsúlyosnak.

Azért kezdtem el mégis kutakodni, mert ekkora kiszolgáló személyzetet nézve, táplálkozási tanácsadóból is biztos jókat választanak maguknak. Találtam is egy-két kitűnő ötletet, amit saját szakács nélkül is meg lehet oldani.

 

A sorban az első sztár anyuka, a világ legbefolyásosabb sztár címével is büszkélkedhet, na meg a világ legsármosabb pasijával, ő Angelina Jolie. Nevéhez fűződik A csontember című thriller, majd Nicolas Cage partnereként a Tolvajtempó akció filmben láthattuk, de az igazi ismertséget a Lara Croft: Tomb Raider című játékadaptáció hozta neki.

A hat gyermekes sztár az első három gyermekét örökbe fogadta, aztán a Mr. és Mrs. Smith című film forgatása alatt elhódította Jennifer Aniston-tól Brad-et, és nem sokára megszületett első közös gyermekük, Shiloh. Tavaly júliusban pedig Franciországban adott életet ikreinek. Annyira vékony volt terhessége alatt, és a szülés után is, hogy az a pletyka járta, nem is ő szülte a gyermekeket, hanem egy béranya. Többek szerint ezért volt a nagy média felhajtás is az utolsó hetekben, és ezért menekült Európába, mert az amerikai paparazzik elől nehéz lett volna eltitkolni az igazságot. Minden esetre novemberben megjelent róla egy fotó, ahol az egyik gyermekét szoptatja. Nem hiszem, hogy ez is megrendezett jelenet lett volna, hiszen akkor már 4 hónaposak voltak az ikrek.

Úgy kb. fél éve azonban már csak árnyéka volt önmagának, csont soványra fogyott.

Legtöbbször csak párolt, sovány húst eszik zöldséggel, szója tejet iszik, kávét és cukrozott ételeket pedig egyáltalán nem fogyaszt. Ezzel nem is lenne baj, de fejébe vette, hogy 3 hét alatt még 10 kilótól akar megszabadulni. Fogalmam nincs honnan szeretné azt még lefogyni. Egy Master Cleanse Diet nevű méregtelenítő kúrába kezdett, citromléből, cayanne-borsból és juharszirupból álló keveréket kortyolgat evés helyett.

Tipp: a párolt sovány húsok zöldséggel, és a cukrozott ételek nélkülözése követendő példa lehet, azonban az étkezés helyett a citromos-borsos-juharszirupos keveréket felejtsd el. Az éhezéssel csak ártasz magadnak, arról nem beszélve, hogy az eredmény soha sem tartós. Ahogy újra a megszokott étrendedet követed, a kilók rögtön visszaugranak.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fittmami.blog.hu/api/trackback/id/tr631388745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása