Diéták és ízek, ahogy én főzök

Fogyás szülés után-diétás receptek

A Macskanő fantasztikus fogyása

2009. szeptember 20. - Moroandi

Halle Berry, a leghíresebb macskanő, 1986-ban a Miss USA szépségverseny második helyezettje lett, a Revlon kozmetikai világmárka pedig rögtön reklámfilmekre kötött szerződést vele. Első mozifilmjében, a Dzsungellázban Samuel L. Jackson partnereként is azonnal feltűnést keltett, ennek ellenére soha nem tudott bekerülni az A-listás színésznők közé. Pedig Oscar-díjat kapott a Szörnyek keringője című film legjobb női főszerepéért, de volt Bond-lány, játszott az X-Men részeiben, és elvállalta a Macskanő címszerepét. Hát azt nem kellett volna. Igaz, hogy azóta is Macskanőként ismeri a világ, de film katasztrófa volt, Halle Berry és Sharon Stone pedig egyszerűen pocsék.

A gyönyörű, tökéletes alakjáról híres színésznő 2008. március 16-án adott életet Nahla Ariela nevű kislányának. Hat héttel a szülés után pedig már ismét fantasztikus alakja volt. Már a babavárás előtt is egészségesen étkezett, és ezzel a várandósság ideje alatt sem hagyott fel, így könnyű volt szülés után ilyen gyorsan lefogyni. Csak bioételeket fogyaszt, ami önmagában kevés lenne, de rengeteg friss gyümölcs és zöldség van az étrendjében. A kedvenc étele a bulgursaláta (fogalmam sincs, az mi, ha Te tudod, írd meg légyszi), és állati fehérjéből ő is csak csirkét és halat fogyaszt. Természetesen van személyi edzője, minden nap 1 órás köredzést végez az útmutatások alapján, ami futásból, kickbox gyakorlatokból és nyújtásból áll.

A napokban terjedt el a hír, hogy Halle Berry újra terhes. Bő ruhákban járkál és gömbölyödik a pocakja. Ezt a színésznő három nappal ezelőtt a Jay Leno show-ban rögtön meg is cáfolta. Ha megnézed a felvételt, látni fogod, hogy nyoma sincs sem babának, sem elhízásnak Halle alakján.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fittmami.blog.hu/api/trackback/id/tr311394793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ani974 · http://www.csaladbaratblog.blogspot.com/ 2009.09.21. 14:07:23

A bulgur salátáról fogalmam sincs, de három gyermek után súlyfelesleg van rajtam bőven, úgyhogy a téma szakértőjének tartom magam :-). Életemben kétszer sikerült lefogynom. Először nem önszántamból, másodjára pedig azért, mert száműztem a fehér kenyeret, és vacsira csak salátát ettem (igaz ez a kitartás hiánya miatt már a múlté). Azt hiszem nem véletlen, hogy minden gyönyörű színésznő sikeres fogyása mögött hal, csirke és sok mozgás áll. Csodadiéták szerintem nem léteznek.

Moroandi · https://aloewebshop.hu 2009.09.21. 14:36:11

@ani974: én is inkább az egészséges étkezés, és a sok mozgás híve vagyok. Május vége óta diétázom, és írom a blogot, azóta 6 kg-tól szabadultam meg. Még 6 kg-ot szeretnék fogyni, ha ilyen ütemben sikerül, karácsonyra vehetek magamnak új ruhatárat:)))

ani974 · http://www.csaladbaratblog.blogspot.com/ 2009.09.21. 18:05:01

@moroandi: Akkor légyszíves arról is írj, hogy neked, egy valódi nőnek, egy nemrég szült anyukának hogyan sikerült. Lehet, nagyobb lesz az olvasóid kitartása is, ha látjuk, hogy milyen sikereid vannak. Minden jót, és jó vásárolgatást kívánok. Várom a tippjeidet :-).

bsty 2009.09.22. 11:47:46

ez igen! 6 kg május óta! ha nem tévedek, akkor az átlag havi 1,2 kg. Végre egy normális fogyókúrázó! Van valami tuti recepted? Én már 4 éve nem vagyok hajlandó fogyókúrázni, mert 14 éves koromtól 27-ig folyamatosan kínoztam magam a "szuperdiétákkal" és tönkretettem a gyomrom, az izomzatom, persze a bőrömnek sem tett jót. Elhatároztam, hogy bár szükségem lenne fogyásra csak olyan diétát vagyok hajlandó megcsinálni, ami fokozatos és nem megerőltető és főleg nem nélkülözi valamelyik élelmiszercsoportot. Tudsz segíteni?
süti beállítások módosítása