Diéták és ízek, ahogy én főzök

Fogyás szülés után-diétás receptek

Milyen edzés segíti a fogyást?

2009. szeptember 10. - Moroandi

A testsúlyod csökkentéséhez választott diéta, zsírszegény táplálkozás mit sem ér, ha nem kombinálod valamilyen mozgásformával. Lehet, hogy néhány kilóval kevesebbet mutat a mérleg, de ez izomvesztésből is adódhat, te meg ugye a zsírtömeget szeretnél csökkenteni. Ha egy kicsivel már többet mozogsz, mint a diéta megkezdése előtt, biztos, hogy a testsúlyod látványosan csökkeni fog, és még jól is fogod magad érezni (az első hét izomlázától eltekintve), járások ruganyosabb lesz, és a munkádat, vagy a gyerkőc utáni rohangálást energikusabban tudod végezni.

1. Gyaloglás

Ez a legegyszerűbb és legolcsóbb mozgásforma. Ha olyan szerencsés vagy, hogy kertvárosban vagy egy nagy park közelében laksz, számodra ez tökéletes megoldás lehet. Két dologra kell figyelni: a jó minőségű cipő, és a napi 10000 lépés. 1-2 ezer forintért lehet venni lépésszámlálót, és biztos lehetsz abban, hogy megtetted az aznapi adagot.

2. Pilates

A pilatest akkor is elkezdheted, ha már nagggyon régen nem sportoltál. Ezt az edzésformát Joseph Pilates találta ki saját magának, ugyanis beteges kisfiú volt nagy akaraterővel. Tizenéves korában már búvárkodott, síelt, sikeres tornász vált belőle. Autodidakta módon saját anatómia könyvéből tanulta meg a test felépítését, ez alapján dolgozta ki a ma már világhírű módszert. Simonfi Ági Magyarország legelismertebb pilates oktatója, aki az eredeti mozgásformát tanítja edzőtermében, de a weboldalán több DVD-jét is meg lehet rendelni, ha esetleg nem Esztergomban élnél.

3. Zsírégetés

Olyan klassz zsírégető edzést, mint amit Béres Alexandra állít össze, ritkán találni. Ráadásul a súlykontroll programmal együtt már egy komplett életmódváltást is végre tudsz hajtani. Az otthoni edzésre összeállított DVD-iből bármelyiket is választod, biztos lesz a zsírégetés, és az egy-két hetes izomláz (másnap lábra is alig bírtam állni, de egyre többet és jobban tudom végezni a gyakorlatokat).

4. Csodanő

Ja, Ő nem új edzés, hanem az otthoni mozgás megreformálója. Zsú nem kevesebbet talált ki, mint nyitott egy online fitnesz termet. Tehát, ha meguntad az összes DVD-det, akkor lépj be Csodanő fitnesz termébe, és minden nap új órán vehetsz részt, mintha tényleg eljárnál valamelyik stúdióba, csak éppen ki sem kell otthonról mozdulnod.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fittmami.blog.hu/api/trackback/id/tr511374034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsú - Csodanő.hu · http://csodano.hu 2009.10.06. 22:27:33

Köszönöm a kedves szavaid! :)

Feliratkoztam az életmódváltó programotokra, kíváncsian várom! :)
süti beállítások módosítása